Telia: Test af nyt koncept til B2B markedet
Metode: Koncept- og produkttest

femina_web.jpg

"Det mest overraskende har nok været hvilke segmenter, det her rammer mest præcist. Det ønsker vi ikke at dele med vores konkurrenter - men det viser, at vi selv som stor virksomhed kan blive overrasket over vores marked og dynamikkerne i det."

- Terese Serup, B2b Marketing Manager, Telia

Udfordringen

Telia kom til os med et ønske om at lancere Telia App Market – iTunes for erhvervslivet med applikationer inden for økonomi, CRM og mail. Det herskede dog tvivl om, hvorvidt B2B markedet var parat til Telia App Market, og om Telia overhovedet blev set som andet end en leverandør af tele og data.  


Analysen

Vi valgte at teste konceptet via dybdeinterviews og online interviews. Efterfølgende gennemførte vi en benchmarking af resultaterne op imod sammenlignelige, tidligere testede koncepter.  

Udbyttet

Vores analyse resulterede i et klart ”go” for konceptet og gjorde det muligt at give Telia helt konkrete forslag til færdigudviklingen af produktet og en egentlig lanceringsstrategi.

"Det mest overraskende resultat har nok været, hvilke segmenter det her rammer mest præcist. Det ønsker vi ikke at dele med vores konkurrenter - men det viser, at vi selv som stor virksomhed kan blive overrasket over vores marked og dynamikkerne i det.” - Terese Serup, B2B Marketing Manager, Telia


Vil du høre mere?

Kontakt:

Klaus Friis Mikkelsen
Country manager
Tlf.: +45 3319 3999
E-mail: klaus.mikkelsen@ipsos.com