Teknologi

Kom først uden at tabe dem, der betyder noget

Teknologivirksomheder er i konstant kapløb om at være på forkant med de nyeste udviklinger i markedet. Vi hjælper jer med at holde fokus på konkurrenterne og levere den helt nødvendige forbrugerindsigt, så I ikke taber kunderne bag jer. Det handler blandt andet om følgende udfordringer:


Forstå kompleksiteten så innovationerne rammer foran konkurrenterne.
Nye gadgets og tjenester bliver opfundet hver dag. Og de nye teknologier opnår markedspenetration på et splitsekund af, hvad det tog ældre teknologier at opnå. Branchens omskiftelighed og hårde konkurrence skaber imidlertid også udfordringer – for hvad er konkurrenternes næste træk? Vi hjælper med at holde din innovation på tæerne, monitorere markedet og teste agiliteten i de nye forretningsmodeller. Det er afgørende for jeres succes.


Er jeres innovative tilbud relevante for forbrugerne?
Uanset om du er en etableret eller en nystartet virksomhed, er der risiko for, at den evige jagt efter at være på forkant med udviklingen, løber fra de egentlige modtageres behov, ønsker og evner. Vi hjælper med at time jeres innovation, så I rammer markedet rigtigt. Blandt andet med målrettet markedsinformation og dybe forbrugerindsigter.


Vi kan hjælpe med innovationsprocessen, monitorering af markedet og din prisstrategi. Takket være de nyeste analyseværktøjer, kommer du endnu tættere på forbrugernes levede liv. Ipsos har specialiseret sig i at skabe forbindelse mellem teknologivirksomheder og deres kunder.

Brancheindsigt

Markedsanalyse er mere end de nyeste metoder og analyseværktøjer. Ipsos har mere end 40 års erfaring med rådgivning og analysearbejde – og solid erfaring med din branche. I Danmark, på nordisk plan og internationalt. Læs også mere om vores analysekompetencer under specialer.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Klaus for at høre mere.

Klaus05.png

Klaus Mikkelsen
Country Manager
Tlf.: +45 3319 3999
E-mail: Klaus.Mikkelsen@ipsos.com


Relevante cases