Ipsos er kåret som 2019’s mest innovative analyseinstitut

Ipsos topper i år listen over de mest innovative analyseinstitutter ifølge den seneste GRIT rapport (GreenBook Research Industry Trends).

Den årlige GRIT rapport måler analysekøberes ønsker og krav til analysebureauerne, samt hvor innovative aktørerne på markedet opleves. I den nyeste rapport opnår Ipsos en plads som nr. 1 ud af de 50 mest innovative bureauer på markedet.

Top+5+Rankings.jpg

I rapporten fremhæves det, at Ipsos’ position blandt andet kan forklares med vores store indsats for at omfavne nye forretningsmodeller samt med lanceringen af en række nye produkter. Rapporten konkluderer desuden, at de mest innovative analyseinstitutter i dag er nødt til at kunne balancere hastighed og fleksibilitet med den blødere og mere menneskelige side af forretningen. Noget vi hos Ipsos sætter en ære i.

Vi er meget stolte over vores førsteplads. Og kåringen motiverer os kun endnu mere i arbejdet for altid at være på forkant med de nyeste teknologier og metoder til at opnå dybere forståelse for forbrugere og markeder verden over.

Download GRIT rapporten her: grit.greenbook.org/

Er du og din virksomhed interesseret i et pilotprojekt om en ny metode, teknologi eller lignende? Så tag endelig fat i Klaus Mikkelsen, Country Manager, på Klaus.Mikkelsen@ipsos.com.