Efterårets gratis morgenbriefinger

Den 20. september afholder vi efterårets første morgenbriefing. Temaet er Conjoint – en analyseteknik, der afslører, hvor attraktive forskellige egenskaber ved dit produkt er, og hjælper dig med at sammensætte det bedste produkt på markedet.

Hvert år afholder Ipsos en række gratis morgenbriefinger med fokus på ny viden og nye metoder inden for analyseverdenen, der får dig endnu tættere på forbrugernes liv og behov. Til september begynder en ny omgang af arrangementer – det første med fokus på conjoint. 

I en verden hvor forbrugerne ofte ikke selv er i stand til at fortælle, hvad der er styrende for deres til- og fravalg af produkter og services, er conjoint den ideelle løsning. Med en conjoint-analyse arbejdes der med konkrete og realistiske valgøvelser, der efterligner den reelle købssituation, og ”tvinger” dine kunder til at træffe valg, der afslører deres præferencer og priselasticiteter.

Hos Ipsos har vi et af Danmarks stærkeste conjoint-teams. Torsdag den 20. september kan du møde Lise Kristiansen og Søren Bertram Andreasen, der blandt andet vil fortælle dig om:

  • Hvad du kan bruge conjoint til
  • De nyeste muligheder for at bruge conjoint til prissætning
  • Et par konkrete cases på hvordan andre kunder har brugt conjoint til at træffe bedre beslutninger

Morgenbriefingen foregår fra kl. 09:00 – 10.00 på vores kontor i København. Vi serverer morgenbrød og kaffe fra kl. 08:30.

Vi sender invitationer ud i løbet af sommeren, men du kan allerede nu tilmelde dig ved at sende en mail til nicoline.djernaes@ipsos.com.

Hold desuden øje med invitationer til vores andre morgenbriefinger – læs mere løbende her på siden.

cathryn-lavery-67852-unsplash02.jpg