Sådan undgår du en #epicfail: Ipsos Communities

De sociale medier giver brands mulighed for at engagere og begejstre et stort publikum blot ved ét klik på en knap. Denne mulighed betyder dog også, at når tingene går galt, går de galt foran et lige så stort publikum. For at holde os til social media-terminologien kan det ende med en #epicfail.

Heldigvis er det muligt at teste ideer, koncepter og kampagner før lancering for at undgå, at de sociale medier giver bagslag. Ved at anvende Communities i analysearbejdet kan brands undgå en #epicfail ved at teste i et sikkert rum. Et Community er et online miljø, der efterligner meget af vores naturlige adfærd på de sociale medier og derved tillader brands at udforske, udvikle og optimere ideer og kommunikation, før det slippes ud i verden.

Ipsos tilbyder en løsning kaldet Ipsos Digital Communities, hvilket er samarbejdende online miljøer, der tillader dig at interagere med folk i realtid. Dette giver os mulighed for virkelig at forstå, hvad folk tænker, gør og føler – og på samme tid giver det deltagerne en fordybende og engagerende oplevelse.

Læs mere om Communities og hvad de kan gøre for dig her.

Ipsos communities 02.png