Ipsos opruster igen og byder velkommen til 5 stærke profiler

Fra venstre mod højre: Anne-Cathrine Jeberg, Jesper Olsen, Mette Vernegren, Elin Tabitha Hansen og Luisa Chachamovitz

Fra venstre mod højre: Anne-Cathrine Jeberg, Jesper Olsen, Mette Vernegren, Elin Tabitha Hansen og Luisa Chachamovitz

Hos Ipsos vil vi være markedets stærkeste analysepartner. Vi er derfor meget glade for at kunne byde velkommen til 5 nye, stærke profiler.

”Væksten fortsætter i 2017, og vi er næsten tredoblet i størrelse siden 2009. Derfor ruster vi os til fremtiden, som vil stille endnu større krav til vores evne til at identificere og formidle stærke indsigter. Vores kunder kan forvente, at vi tager øget ansvar for, at analyserne kommer ”i spil” hos dem. Og at vi i stigende grad vil kombinere forskellige datakilder for at komme til bunds i en given problemstilling. Med de fem nye medarbejdere er vi nu 35 fastansatte på kontoret i Store Kongensgade”, udtaler Klaus Friis Mikkelsen, landechef i Ipsos Danmark. 

Glæd jer til at møde vores nye medarbejdere. De bidrager med væsentlige kompetencer, der styrker tilbuddet til vores kunder.

Topposter hos Pandora og Georg Jensen

Jesper Olsen, ny Senior Director. Jesper er tidligere VP, Consumer Insights hos Pandora og har massiv erfaring med konvertering af forbrugerindsigter til beslutningsgrundlag og strategiske anbefalinger. Han styrker Ipsos´ fokus på dybdegående indsigter, strategisk rådgivning og aktivering af analyseresultater hos vores kunder.

Anne-Cathrine Jeberg, ny Senior Consultant. Anne-Cathrine har en baggrund som blandt andet Product & Brand Manager hos Stelton, Global Marketing Manager hos Georg Jensen samt som Insights Manager for Max Factor hos Procter & Gamble. Hun er en værdifuld tilføjelse til teamet med erfaring og dybdegående viden inden for marketing, branding og innovation.  

Nøgleprofiler fra analysebranchen

Mette Vernegren, ny Team Research Manager. Mette har mere end 15 års erfaring hos analyseinstitutter og mediebureauer. Hun kommer direkte fra en stilling som Research Manager hos IUM og har tidligere arbejdet hos Carat som Head of Quantitative Research. Mette styrker vores arbejde med blandt andet planlægning og udvikling af analysedesigns og rapportering.

Elin Tabitha Hansen, ny Senior Research Executive. Elin har 12 års erfaring fra analysebranchen og kommer direkte fra en stilling som Senior Consultant hos Wilke. Hun træder ind som både erfaren projektleder og en meget dygtig analytiker.

Luisa Chachamovitz, ny Data Science Consultant. Luisa har tidligere arbejdet som Consumer Insights Manager hos Coloplast, men er på nuværende tidspunkt i gang med et studie i Machine Learning, Social Data & Visualization and Big data. Hendes opgave hos Ipsos bliver at dykke dybt ned i store datasæt for at lede efter værdifulde nye indsigter.