Social Intelligence

Øget forståelse for brand og marked med Social Intelligence

Takket være den store mængde af data, der genereres online hver dag, kan vi hurtigt, effektivt og præcist identificere forbrugernes mentale brandassociationer og få indsigt i strukturerne i markedet set fra deres perspektiv. En viden, der for virksomheder er afgørende for at kunne konkurrere effektivt og positionere sig selv optimalt.

Hvilke brands nævnes i tæt relation til hinanden? Hvad siger forbrugerne om dit og dine konkurrenters brands? Og er der sket ændringer i den måde, forbrugerne omtaler dit brand? En analyse af sociale data hjælper os med at forstå markedsstrukturer fra forbrugernes perspektiv, samt hvordan brandopfattelser har ændret sig over tid som resultat af nye produktlanceringer, aktiviteter fra konkurrerende brands eller uforudsete begivenheder.

Med Social Intelligence kan vi lytte med online. Vi har fået hidtil uset adgang til forbrugernes organiske, ufiltrerede og spontane følelser og holdninger, der giver os værdifuld indsigt i brandopfattelse og beslutningstagning.

I Ipsos’ nye publikation Using Social Intelligence for a Sharper Vision of Your Brand and Category kan du læse mere om, hvordan Social Intelligence kan anvendes i det strategiske arbejde med brands.

Er du interesseret i at høre mere om Social Intelligence? Så kontakt Klaus Mikkelsen.