Algoritmens tidsalder

I vores nye publikation The Age of the Algorithm undersøger Mario Paic og Andrew Green, hvordan vi ved hjælp af statistikker og algoritmer kan håndtere behovet for mere information i en verden, hvor forbrugerne er mindre villige til at deltage i undersøgelser.   

Den digitale revolution betyder, at annoncører og medievirksomheder har brug for mere information om befolkningens medieforbrug end nogensinde før. Men forbrugernes villighed til at deltage i undersøgelser er faldende – og når de endelig deltager, vil de ikke kedes med en endeløs række af spørgsmål.  

Så hvordan indsamler vi mere information uden at stille endnu flere spørgsmål? Ved hjælp af statistikker og algoritmer. Særligt tre teknikker er fordelagtige, når vi undersøger medieforbrug:  

  1. Data Ascription

  2. Data Fusion

  3. Audience Modelling

Hent The Age of the Algorithm og læs mere om de tre teknikker og brugen af algoritmer i markedsanalysen.