Danmarks mest innovative i 2017

Ipsos er igen i 2017 kåret som Danmarks mest innovative, internationale analyseinstitut ifølge GRIT rapporten (GreenBook Research Industry Trends).     

Den årlige GRIT rapport måler analysekøberes ønsker og krav til analyseinstitutterne, samt hvor innovative aktørerne på markedet opleves. I den nyeste rapport (tilgængelig her) rangerer Ipsos igen nr. 1 i Danmark, hvis man udelukker institutter uden kontor i Danmark.

I rapporten fremhæves det, at Ipsos’ position kan forklares med lanceringen af nye produkter og services samt vores store rækkevidde og troværdighed. Beskrivelsen mest innovative dækker endvidere over anvendelsen af teknologier, der reducerer omkostningerne, øger hastigheden og leverer handlingsklare indsigter af høj kvalitet. Alt sammen noget vi hos Ipsos sætter en ære i.  

Vi er meget stolte af vores førsteplads. Og kåringen motiverer os kun endnu mere i arbejdet for altid at være på forkant med de nyeste teknologier og metoder til at opnå dybere kundeforståelse.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme endnu tættere på dine kunder? Så kontakt Klaus i dag for et uforpligtende møde.