Har du styr på millennial-generationen?

Du har sikkert allerede hørt meget om dem. De er født i perioden 1980 - 1995 og er én af de største og vigtigste forbrugergrupper lige nu.

De beskrives ofte som en selvcentreret ”mig-generation”. De er altid online, de påvirkes ikke af reklamer, og de skifter ofte arbejdsplads. Men passer det nu også? Der findes mange historier og påstande om millennials, men hvad er stereotyper og fordomme, og hvad er virkelighed?

I en ny, stor undersøgelses har Ipsos sat sig for at skabe en dybdegående forståelse for millennial-generationen – og dermed få styr på myter og sandheder. Resultaterne af undersøgelsen er samlet i rapporten ’Millennial Myths and Realities’.

I rapporten kan du blandt andet få indsigt i millennial-generationens forhold til penge og arbejde, teknologi og medier, brands og marketing samt politik og religion. Du kan læse om de store, afgørende forskelle mellem millennials og tidligere generationer – men også om de mange områder hvor holdninger og adfærd ikke har ændret sig.

Find rapporten her.