Få et unikt snapshot af verden med Ipsos Global Trends

Tillid til den politiske elite, forventninger til CSR, kontrol over egen sundhed, shopperadfærd i den digitale tidsalder, holdninger til onlineannoncering og meget mere. På vores nye Global Trends site kan du få et unikt indblik i holdninger og adfærd hos verdens befolkning.

Ipsos giver dig nu mulighed for at få et unikt øjebliksbillede af verden i dag. I forbindelse med vores 2017 Global Trends survey har vi lanceret et nyt site dedikeret til at analysere og forstå de store globale trends, der konstant former vores måde at leve og tænke på.  

Ipsos Global Trends survey er den største undersøgelse af sin art. I vores 2017 survey har vi med over 400 spørgsmål undersøgt holdninger og adfærd hos mere end 18.000 forbrugere og borgere i 23 lande inden for en lang række emner såsom tradition, tillid, brands, samfund og sociale medier.

Vores analyse indeholder både megatrends - de kendte teknologiske, demografiske og miljømæssige ændringer, der sker nu og i fremtiden - samt otte globale master trends. På sitet kan du også finde de fulde data fra vores 2014-undersøgelse samt relevant ekstramateriale.

Ipsos Global Trends er en del af vores indsats for at bringe dig spændende ny viden og hjælpe dig med at komme endnu tættere på nuværende og potentielle kunder over hele verden.

Se mere her: ipsosglobaltrends.com