Ny case om neuroscience

Hvornår skal man bruge digital kommunikation? Og hvornår er det bedst med trykt kommunikation?

I vores nye PostNord case kan du læse om, hvordan vi ved hjælp af avanceret neuroscience analyseteknologi har hjulpet PostNord med at dokumentere hjernens reaktion på digital og trykt kommunikation. Ved at måle hjernens impulser og øjnenes bevægelser var det muligt at kortlægge forbrugernes emotionelle og ubevidste reaktioner på reklamer via forskellige kommunikationskanaler. Resultaterne gav blandt andet PostNord vigtig viden om forbrugernes opmærksomhed, motivation og stressniveau på de forskellige medier og dermed nyttig viden i arbejdet med at tilrettelægge effektive kampagner.

Læs mere her.   

Er du interesseret i at høre mere om brugen af neuroscience?

Kontakt:

Klaus Friis Mikkelsen
Country Manager
Tlf.: +45 3319 3999
E-mail: klaus.mikkelsen@ipsos.com