5 år inde i hovedet på dine kunder

Tiden flyver, når man brænder for det, man laver. Allerede i år kan Ipsos brandet fejre 5 år i Danmark. Det er gået stærkt, og vi har mange ting at fejre. Ikke mindst de lange samarbejder med kunderne. Nogle af jer husker sikkert, at vi trods Ipsos Danmarks unge alder har været til stede på dansk jord siden 70’erne under brands som Synovate og Vilstrup.

Fra vores kontor i København servicerer vi i dag nogle af Danmarks største og mest ambitiøse virksomheder i over 50 lande. Det er 5. år i træk, vi oplever vækst. Siden 2009 er vi næsten tredoblet i størrelse, og vi er nu 35 fastansatte på vores kontor i Store Kongensgade. Vi kan kalde os gazellevirksomhed – og vores mål er at fortsætte i samme spor.

Vi arbejder hver dag for at udfordre status quo og sætter en ære i at være på forkant med nye analysemetoder. Derfor er vi også stolte af igen at være kåret som Danmarks mest innovative, internationale analyseinstitut ifølge GRIT rapporten.

Så, tillykke til os alle sammen og tak for samarbejdet. Det forpligter at have jer som kunder. Og det forpligter at være en del af det globale Ipsos med kontorer i 87 lande, flere end 16.000 specialister i markedsanalyse og nogle af verdens vigtigste brands på kundelisten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med et spørgsmål eller en konkret markedsudfordring. Som sagt: vi elsker at være inde i hovedet på dine kunder!