Turisme

Digitale veje til fysiske rejseoplevelser

Turisme skaber omsætning, arbejdspladser og vækst. Vi kommer bag om de ændrede rejsemønstre og har værktøjerne til at guide dig ind de digitale rum, hvor moderne forbrugere søger, køber og deler deres oplevelser. Her er nogle af de udfordringer, vi kan hjælpe med:


Hvordan du sikrer synlighed i en stadig mere kompleks beslutningsproces.
Den øgede digitalisering ændrer alle stadier af turisternes rejseadfærd. I dag kan man selv planlægge sin rejse og kombinere tilbud fra flere forskellige udbydere. Det gør kontakten til målgrupperne langt mere kompleks end tidligere. Vi hjælper med digitale data og målrettet viden, så du ved hvilke perioder forskellige segmenter rejser i og hvad der afgør deres valg af både destination og udbyder.


Rejseformater der imødekommer fremtidens efterspørgsel.
Den øgede velstand får mange til at tage på flere korte rejser – på alle tidspunkter af året. Impulskøb af rejser bliver også mere almindelige. Strategiske og dybdegående markedsanalyser giver jer den nødvendige viden, så I kan tilpasse udbud og markedsføring til fremtidens efterspørgsel.


Hvad der fastholder opmærksomheden hos digitale rejsende.
Forbrugernes øgede magt via de sociale medier gør, at du som udbyder af rejser, hoteller og oplevelser ikke længere kan kontrollere dit image. Forbrugerne deler oplevelser og erfaringer – både gode og dårlige. Vi hjælper med at overvåge dit brand og koble dig på de rejsendes delinger, så du bliver en del af deres oplevelsesunivers.


Vi kan hjælpe jer med at tiltrække og fastholde turister og andre rejsende. Uanset hvad dit fokus er, forstår vi dynamikken i dit marked og kan give dig den nødvendige indsigt. Vi har mange års erfaring inden for området og har hjulpet flere store aktører på markedet.

Brancheindsigt

Markedsanalyse er mere end de nyeste metoder og analyseværktøjer. Ipsos har mere end 40 års erfaring med rådgivning og analysearbejde – og solid erfaring med din branche. I Danmark, på nordisk plan og internationalt. Læs også mere om vores analysekompetencer under specialer.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Asger for at høre mere.

Asger05.png

Asger Mortensen
Head of Understanding Unlimited
Tlf.: +45 3319 3949
E-mail: Asger.Mortensen@ipsos.com