Dyk ned i vores klimamateriale

 
sylvie-tittel-743127-unsplash_v2.jpg

Rapport: 10 år med klima

I år er det 10 år siden, København var vært for COP15 klimatopmødet i Bella Center. Dengang gennemførte Ipsos en undersøgelse blandt danskerne om deres forhold til klimaændringer, og hvordan deres forbrug blev påvirket af den spirende klimabevidsthed. Men hvordan har danskernes syn på klima og klimaændringer udviklet sig? Det har Ipsos undersøgt ved at gentage undersøgelsen fra 2009 samt opdatere med de nyeste tendenser inden for bæredygtigt forbrug.

Få rapporten tilsendt ved at oplyse navn og e-mail herunder.

 
kelly-sikkema-580858-unsplash_v2.jpg

Quiz: Hvor meget ved du om klimaformandringer?

Vi taler om det: Klimaforandringerne. Men hvad ved du om klimaspørgsmålene og deres nuværende samt fremtidige betydning for både Danmark og resten af verden?

Bliv klogere på klimaområdet og test din viden i Ipsos' quiz om klimaforandringer.

 
waldemar-brandt-1106175-unsplash_v2.jpg

Valg til Europa-Parlamentet: Hvad siger vælgerne?

Der er valg til Europa-Parlamentet den 26. maj 2019. En ny Ipsos-undersøgelse afslører, at 77% af de danske vælgerne identificerer global opvarmning som et vigtigt kriterium, når de beslutter, hvem de skal stemme på.

 
globe-1290378_1920.jpg

Earth Day 2019

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus.

 
The+third+moment+of+thuth+-+front+page_v7.jpg

The Third Moment of Truth
- Why sustainable packaging became a corporate necessity

Den bæredygtige emballage er ét af de mest omdiskuterede emner i dag. I The Third Moment of Truth kan du læse om, hvordan din emballage kan anvendes til at skabe meningsfuld differentiering og give dig en strategisk fordel, når det kommer til forbrugernes øgede fokus på miljø og bæredygtigt forbrug.