Healthcare

Patientfokuseret forretningsudvikling i medicinalindustrien

Sundhedssystemet er under kraftig forandring. Hvor medicinalindustriens fokus for blot 10-15 år siden var de praktiserende læger og sygdomsområder med hundredetusindvis af patienter, er fokus nu rykket over til de små specialer med få hundrede eller tusinde patienter. Fremtidens fokus bliver på patienterne – på kundecentreret forretningsudvikling. Her er nogle af de udfordringer, vi han hjælpe med:


Hvordan I håndterer, at patienterne får en langt mere aktiv rolle i fremtiden.
Teknologisk udvikling og adgang til peer-to-peer informationer og anbefalinger giver patienterne en langt mere aktiv rolle end tidligere. Markedsanalyse er nøglen til at forstå moderne patienter, så I kan kommunikere bedre med dem og samtidig styrke dialogen med sundhedsvæsenet.


Sundhedsaktiviteter flytter fra klinikker/hospitaler til egne hjem og arbejdspladserne.
De stigende omkostninger i sundhedssystemet giver også et pres for at finde nye måder at diagnosticere og behandle på. Trendforskere i USA anslår, at op mod 50 % af al sundhedsaktivitet vil flytte ud fra klinikker og hospitaler – bare indenfor de kommende 10 år. Nye og simple blodtestapparater vil blandt andet give helt nye muligheder for, at den enkelte selv kan monitorere sit helbred gennem analyse af biomarkører mm. Vi hjælper med de indsigter, der kan styrke industrien, når patienterne i langt højere grad selv tager ansvar for deres sundhedstilstand og behandling.


At forstå og udnytte fremtidens compliancefokus.
Vi hjælper medicinalindustrien med at finde sin plads og tage en rolle i den enorme transformation af sundhedssystemet. Især muligheden for at påvirke compliance har stort potentiale. Fokus er på de fordele det giver for både patienterne, samfundet og lægemiddelindustrien, når vi sikrer, at enhver får den optimale behandling.


Ipsos har headhuntet specialiserede medarbejdere, der kender markedet, arbejdsgangene og formidlingskravene. Med os som samarbejdspartnere kan I være sikre på, at etiske og formelle regelsæt altid bliver overholdt – uanset land.

Brancheindsigt

Markedsanalyse er mere end de nyeste metoder og analyseværktøjer. Ipsos har mere end 40 års erfaring med rådgivning og analysearbejde – og solid erfaring med din branche. I Danmark, på nordisk plan og internationalt. Læs også mere om vores analysekompetencer under specialer.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Henrik for at høre mere.

Henrik05.png

Henrik Rasmussen
Head of Healthcare
Tlf.: +45 3319 3912
E-mail: Henrik.Rasmussen@ipsos.com


Relevante cases