FMCG

Fast Moving kræver innovationsværktøjer og skarp forbrugerindsigt

Vækst er essentielt for FMCG-virksomheder og konkurrencen er høj. Samtidig ændrer forbrugernes vaner sig. Vi har fokus på digitale salgskanaler, dine vigtige markedsandele og nye, mulige veje til vækst. Her er nogle af de udfordringer, vi kan hjælpe med:


Viden om, hvor det er muligt at effektivisere og spare – for at holde priserne konkurrencedygtige.
I FMCG kategorien konkurrer du både mod andre producenter samt mod detailhandlens egne private labels. Udvalget af produkter, der tilfredsstiller samme behov, er stort. Vi hjælper med at skabe øget salg og vækst.
 

Hvordan du tilpasser forretningsmodellen, så den matcher de omskiftelige forudsætninger i markedet.
Forbrugernes vaner og købsadfærd er under stor udvikling. Behov og ønsker bliver mere individualiserede og nye generationer af forbrugere stiller større krav til de varer, de køber. Vi hjælper med strategisk viden om de nye kontaktpunkter online og en salgsproces, der forandrer sig radikalt.
 

Innovationsværktøjer der kommer helt tæt på forbrugernes levede liv.
Vindervirksomhederne formår at skabe nye veje til vækst og tænker innovativt, når de udvikler både eksisterende og nye produkter. Vi hjælper med alt fra idégenerering og innovation til optimering af indretning, visualisering, emballage og pris i butikkerne, evaluering af markedsføringsindsatser, segmentering af markedet og indsigt i forbrugernes dybeste tanker og behov.


Udnyt vores indgående kendskab til FMCG og vores globale tilstedeværelse. Uanset om dit marked er i Danmark eller I skal meget længere ud.

Brancheindsigt

Markedsanalyse er mere end de nyeste metoder og analyseværktøjer. Ipsos har mere end 40 års erfaring med rådgivning og analysearbejde – og solid erfaring med din branche. I Danmark, på nordisk plan og internationalt. Læs også mere om vores analysekompetencer under specialer.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Maria for at høre mere.

Maria05.png

Maria Pierrou
Head of Strategic Innovation & P2P
Tlf.: +45 2825 7583
E-mail: Maria.Pierrou@ipsos.com


Relevante cases