Finans

Navigér sikkert mellem forbrugerbehov, sikkerhed og nye, digitale tjenester

Digitale disruptions og FinTech virksomheder presser banker og forsikringsselskaber til at ændre forretningsmodellen og forstå den digitale forbruger. Vi bringer markedsanalysen endnu tættere på dine forbrugeres behov. De udfordringer vi hjælper med skal sikre, at du ikke bliver overhalet af markedet:


Vær på højde med den digitale forbrugers behov.
Forbrugerne leder konstant efter nye måder at gøre deres finansielle liv lettere. Og konkurrenterne har hurtigt ændret vores betalingsvaner og flyttet en stor del af både økonomistyring og betaling over på smartphonen og diverse apps. Vi hjælper jer med at forstå jer selv ud fra kundernes perspektiv. Det giver strategisk kant, så I kan designe (digitale) løsninger, der udfordrer rammerne for, hvordan I driver forretning.


Hvordan kan I trumfe konkurrenternes prispres med sikkerhed og rådgivning?
Sikkerhed og rådgivning er vigtige elementer i kampen om kunderne. Vi kan hjælpe med innovationsprocesser, så jeres rådgivningsløsninger og services bliver langt mere tilpasset forbrugerens behov, livsstadier og familieforhold.


Styrkede kunderelationer og loyalitet, selv når I aldrig mødes.
Når alt foregår online, bliver forbrugeren mere og mere distanceret fra jer. Her er Big Data, markedsanalyse og forbrugerundersøgelser nøglen, når du udvikler de emotionelle relationer til kunderne, så de bliver mere loyale og trygge i den digitale verden.


Som specialiseret analysepartner for finanssektoren hjælper vi jer med at tage de rigtige beslutninger, når I arbejder med forretningsudvikling og kunderelationer. Vi har opbygget et stærkt kendskab til udfordringer, strukturer og reguleringer i markedet. Både i Danmark og internationalt.

BRANCHEINDSIGT

Markedsanalyse er mere end de nyeste metoder og analyseværktøjer. Ipsos har mere end 40 års erfaring med rådgivning og analysearbejde – og solid erfaring med din branche. I Danmark, på nordisk plan og internationalt. Læs også mere om vores analysekompetencer under specialer.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte Klaus for at høre mere.

Klaus05.png

Klaus Mikkelsen
Country Manager
Tlf.: +45 3319 3999
E-mail: Klaus.Mikkelsen@ipsos.com


Relevante cases