Back to All Events

Få succes med digital innovation og User Experience

Nye apps og digitale tjenester er relativt billige og nemme at udvikle. At opnå succes blandt forbrugerne er dog langt mere udfordrende – og selv nogle af de mest downloadede apps i dag bruges mindre end én gang om måneden. Brugeroplevelsen (dvs. alle aspekter af slutbrugerens interaktion med virksomhedens tjenester og produkter) bliver ligeledes vigtigere og vigtigere.

Udfordringen er at udvikle digitale innovationer og unikke brugeroplevelser, der skiller sig ud, er relevante og sikrer en bæredygtig forretningsmodel.

Den 29. august inviteres du til morgenbriefing med Jens Dupont og Chris Sinclair, to af vores globale eksperter inden for digital innovation, for at diskutere:

  • Hvad definerer succes i den digitale verden?

  • Hvordan finder du den optimale forretningsmodel?

  • Hvordan skaber du mindeværdige digitale oplevelser?

Du får også en enestående mulighed for at høre, hvordan Danske Bank har sat digital innovation og UX i centrum for deres strategi. Denne morgen kan du møde Kristoffer Solberg Adeler-Bjarnø, Lead UX Designer hos Danske Bank, som vil fortælle dig om:

  • Hvordan Danske Bank anvender en struktureret tilgang, udviklet i overensstemmelse med deres virksomhedsstrategi, for at øge succesraten for deres digitale innovationer og UX-udviklinger

  • Hvordan Danske Bank har defineret flere nye innovationsområder

  • Og give dig et sneak peek på en række konkrete innovationer, der muligvis klarer sig igennem udskillelsesprocessen

I løbet af morgenen får du konkrete eksempler med virkelige cases samt vores syn på de vigtigste succesfaktorer for fremtiden.

Vi glæder os til at se dig.

Det praktiske

Morgenbriefingen afholdes fra kl. 9.00 - 10.00 på vores kontor i Store Kongensgade 1, 1264 København K. Dørene åbner kl. 08.30, hvor vi serverer en let morgenmad og varm kaffe. Der er selvfølgelig gratis adgang. Vær opmærksom på, at morgenbriefingen foregår på engelsk.

Vi forbeholder os retten til afvisning af konkurrerende bureauer.

*Der er desværre ingen ledige pladser tilbage ved dette arrangement, men du er meget velkommen til at skrive dig på ventelisten ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Navn *
Navn