Back to All Events

Med ud i virkeligheden

Torsdag den 29. november afholder Ipsos efterårets sidste morgenbriefing. Temaet er Immersive Research – en analysetilgang, hvor du som kunde tager aktiv del for at få en dybere og mere levende forståelse af forbrugernes liv og verden.

Flere og flere virksomheder ønsker selv at deltage aktivt, når de skal forstå deres forbrugere. Og mange virksomheder har ligefrem gjort det til et fast princip, at man ikke laver analyse uden at have fulgt, observeret eller talt med forbrugerne. Grundtanken er, at for at kunne designe relevante produkter, eller for at markedsføringen rammer plet, skal man selv have været ude blandt målgruppen. På samme tid er mange dog bekymrede for, om det bliver for tidskrævende og kompliceret selv at engagere sig fuldt ud i forbrugeranalysen.

Torsdag den 29. november vil Rollo McIntyre, Global Head of Innovation for Ipsos’ kvalitative netværk, fortælle om mulighederne med Immersive Research og dele konkrete eksempler på, hvordan du på en let og inspirerende måde kan blive direkte involveret i kvalitativ markedsanalyse.

Det får du med:

  • Hvorfor Immersive Research er mere effektiv end DIY-research

  • Konkrete ideer til alternativer til f.eks. fokusgrupper

  • Specifikke cases, der viser mulighederne med Immersive Research

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende morgen på kontoret i Store Kongensgade.

Det praktiske

Morgenbriefingen afholdes fra kl. 9 - 10 på vores kontor i Store Kongensgade 1, 1. sal. Vi serverer lune croissanter og varm kaffe fra kl. 8.30, så kom gerne lidt før. Der er selvfølgelig gratis adgang. Vær opmærksom på, at morgenbriefingen foregår på engelsk.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende navn, titel og e-mailadresse til nicoline.djernaes@ipsos.com

Later Event: February 28
Emballagen som strategisk fordel