Back to All Events

Global Consumer Trends: Få et unikt snapshot af verden

Start din morgen med en god kop kaffe og de nyeste forbrugertrends.

Hos Ipsos arbejder vi løbende på at identificere og forstå de vigtigste globale forbrugertrends. Vi tager pulsen på verden og giver dig indsigt i de trends, der påvirker adfærd og holdninger i dag.  

Den 2. november kan vi med stolthed præsentere den seneste opdatering af vores Censydiam Consumer Trends. Sammen med Cristina Craciun, Research Director & Global Curation Lead fra vores Censydiam Institute i Belgien, vil vi fortælle om de nyeste og vigtigste forbrugertrends for 2018 og frem. På en skarp morgentime vil vi diskutere, hvordan de seneste års forbrugertrends har udviklet sig samt dykke ned i de motivationer, der ligger til grund for de enkelte trends. For at gøre præsentationen mere konkret vil der blive anvendt lokale eksempler på brands og produkter.

Så kom til en spændende og lærerig morgenbriefing, og få et unikt øjebliksbillede af verden i dag.

Der vil være rig mulighed for at sparre og vidensdele med andre deltagere undervejs.

Vi glæder os til at se dig.

Det praktiske
Morgenbriefingen afholdes fra kl. 9 - 10 på vores kontor i Store Kongensgade 1, 1. sal. Vi serverer morgenbrød og kaffe fra kl. 8.30, så kom gerne lidt før. Der er selvfølgelig gratis adgang. Vær opmærksom på, at morgenbriefingen foregår på engelsk.

Tilmelding
Send en e-mail til Nicoline med navn, arbejdsplads, mobilnummer og hvor mange I kommer. Eller send en sms med teksten ”Ipsos briefing” og dine oplysninger til 1276.

globe-1290378_1920-02.jpg
Later Event: November 23
Virtual Reality i markedsanalysen